Clairvoyance

- Træf de rette beslutninger med clairvoyance

Kontakt Esteria

Clairvoyance

- Træf de rette beslutninger med clairvoyance

Står du et sted i dit liv, hvor du er i tvivl om, hvad du skal gøre, så kan en clairvoyance hos mig hjælpe dig til at se mulighederne. Her får du tydelige beskeder og råd til, hvordan du selv kan tage den rigtige beslutning for dig. Efter en clairvoyance vil du være bedre i stand til at træffe de rette valg. Jeg fortæller dig aldrig, hvad du skal gøre, kun hvad du kan gøre - valget er altid dit og kun dit, men jeg kan gøre det nemmere for dig.

Med en clairvoyanceuddannelse og mange års erfaring kan du trygt stole på, at jeg er kvalificeret til at hjælpe dig. Jeg skærer ind til benet i min clairvoyance og kommer med klare og tydelige beskeder, så du ikke er i tvivl. Hvis du er det mindste i tvivl om beskederne, der kommer, så uddyber jeg dem naturligvis gerne. Jeg er medlem af clairvoyantforeningen, som er din garanti for en seriøs behandling, og jeg er naturligvis pålagt tavshedspligt.

 

For mig er det uden betydning, om clairvoyancen foregår personligt, via mail eller per telefon. Alle beskeder er lige skarpe. Vælg blot den løsning, der passer dig bedst.

Personlig clairvoyance

I en personlig clairvoyance får du seriøs rådgivning ansigt til ansigt. Jeg giver dig svar på dine spørgsmål om din fremtid, og du får klar besked og værktøjer, som du kan bruge til at komme videre i dit liv med. Det er op til dig, hvad vi skal tale om, og du må vælge lige så mange emner, som du ønsker. Du kan spørge ind til alt vedrørende dig og dine relationer, men jeg stiller ikke ind på 3. person uden dennes tilladelse, ej heller på død og sygdom.

 

En personlig clairvoyance foregår på min adresse udenfor Skælskør, og du kan vælge mellem 30 og 60 minutter. Ofte vil 30 være nok.

Kontakt

Online clairvoyance

Jeg tilbyder seriøs clairvoyance over mail, som er en billigere, men stadig skarp og præcis form for clairvoyance. Du kan stille ligeså mange spørgsmål du ønsker. Ved en mailclairvoyance kan du få afklaring på de spørgsmål, som du måtte have, samt vejledning og et kig ind i din fremtid. Det er en oplagt løsning for dig, der bor langt fra klinikken, eller dig, som ønsker at være anonym. Jeg behøver ikke vide andet end dit navn og din mailadresse for at lave clairvoyancen, men for at kunne være mest præcis er du velkommen til at give et par facts om din situation. Du kan spørge om alt vedrørende dig og dine relationer. Jeg stiller ikke ind på 3. person uden dennes tilladelse, ej heller på sygdom og død.

 

På trods af den lave pris vil du få mulighed for at få uddybet dele af min clairvoyance til dig en enkelt gang, hvis du har brug det.

Kontakt

Telefonclairvoyance

Selvom du måske bor langt væk fra klinikken, men stadig ønsker en dialog, så kan du få en seriøs telefonclairvoyance. Her får du lige så præcise svar som ved en personlig clairvoyance, og du vil opleve at få værktøjer, der får dig videre i dit liv. Inden for den aftalte tid er du velkommen til at stille alle de spørgsmål mellem himmel og jord, som du måtte have. Jeg stiller dog ikke ind på 3. personer uden deres tilladelse, og ej heller på sygdom og død. Jeg fortæller dig om dine muligheder, så det bliver nemmere for dig at træffe de rette valg.

Kontakt