Husrensning

- husrensning af afdøde

Kontakt Esteria

Husrensning

- husrensning af afdøde

Oplever du at blive overvåget selvom du er alene? Hører du trin selvom der ikke er nogen? Er der dufte som ikke tilhører dig eller din familie? Så kan det være at du har uønsket besøg af afdøde

Ikke alle bemærker dem, og ikke alle er påvirket af dem, men én ting er sikkert: der findes afdøde omkring os. Vi alle er født med evnen til at kommunikere med de afdøde, men de flestes evner forsvinder eller formindskes enten bevidst eller ubevidst. Fordi evnerne mindskes med tiden, er især børn de mest modtagelige for afdødes energier, men også dyr opfanger dem. Oplever du eller dit barn en eller flere af nedenstående ting uden logisk forklaring, har dit hjem sandsynligvis brug for en husrensning for afdøde:

  • Lyde som skridt, tale eller andet
  • Følelsen af at være overvåget eller fornemmelsen af en tilstedeværelse
  • Lugte
  • Skygger som forsvinder, når du kigger på dem

Få renset din bolig for afdøde og negative energier

Oplever du en eller flere af ovenstående hændelser, så er det altså ikke dig, der er skør. Mange vil blot skubbe det til side og forsøge at finde en naturlig forklaring på de mystiske hændelser, men ofte vil den rette løsning være at få udført en husrensning for spøgelser. Jeg tilbyder husrensning for afdøde, der kan hjælpe dig med at finde ro i boligen igen.

 

Vil du være helt sikker på at kunne finde ro i boligen igen, kan jeg tage en kollega med, der kan ændre energierne i boligen. Det kan være energier, der er efterladt af de afdøde eller tidligere beboere, og disse kan påvirke hele familien. Mens jeg forestår husrensningen, kan min kollega stå for at fjerne og forandre de negative energier positivt og give råd til, hvordan de gode energier bibeholdes.

Genopret roen i huset

I forbindelse med husrensning og ændring af energierne i huset vil vi altid tage en snak med dig om, hvorvidt der er mere vi kan gøre for dig. Vi kan for eksempel hjælpe, hvis der er behov for fysisk at lukke en person ned for negative påvirkninger, give healing eller andet, der kan genoprette roen. Det kan eksempelvis dreje sig om konkrete værktøjer eller clairvoyantisk rådgivning. I forbindelse med disse ydelser kan der forekomme ekstra betaling.

 

Har du brug for en husrensning af afdøde, og vil du sikre dig at få positive energier tilbage i dit hus, så anbefaler jeg at vi begge kommer ud. På den måde betaler du også kun for kørsel én gang. Vi foretager husrensninger af afdøde og energiarbejde overalt på Sjælland.

 

Kontakt mig for at få et tilbud, de eneste oplysninger jeg skal bruge er din adresse samt størrelsen på din bolig.

Kontakt