Rygestop med hypnose

- Forbliv røgfri resten af livet med hypnose

Kontakt Esteria

Rygestop

- Forbliv røgfri resten af livet med hypnose

Hvis du kunne tænke dig at blive kvit med cigaretterne en gang for alle, så kan hypnose være vejen frem. Selvom vi alle ved, at rygning er yderst skadeligt med risiko for et stort antal sygdomme, kan det være fantastisk svært at stoppe med uvanen. Det skyldes vores ubevidste sind, der forsvarer rygningen for os og fortæller, at det er godt for os i visse situationer, for eksempel som belønning, til at reducere stress, til hygge, kedsomhed eller bare fordi. Her kan hypnosen være et effektivt redskab til rygestoppet, da den netop arbejder med det ubevidste. Det eneste det kræver er, at du er motiveret til at stoppe.

Hvad kan hypnosen give dig?

  • En afdækning af dine rygevaner og hjælp til hvis trangen dukker op
  • En hypnosesession, som implementerer dine selvvalgte nye vaner
  • Et bedre helbred
  • Bedre smags- og lugtesans
  • En masse penge at spare

Hvorfor vælge hypnose til rygestop?

Har du et utal af gange forsøgt at stoppe med at ryge uden held? Og drømmer du om at blive røgfri for altid og få et bedre helbred, skærpede sanser samt spare en masse penge? Så er hypnose et oplagt valg for dig. Det er en af de mest effektive terapiformer til varige forandringer, hypnosen er ikke skadelig eller farlig, og du har den fulde kontrol under hele sessionen.

Hvor hurtigt kan man blive røgfri med hypnose?

Jeg har stor erfaring med hypnose til rygestop, og målet med behandlingen er ikke kun at gøre dig røgfri, men også at forblive ikke-ryger i resten af dit liv. Mange bliver røgfri allerede efter første session hos mig, mens andre ønsker opfølgende sessioner. Det er forskelligt fra person til person og helt op til dig. Jeg sørger for på baggrund af en grundig samtale at få afdækket vaner, årsager og ønsker, så vi sammen kan finde det rette forløb for dig.

Kontakt