Traumer, fobier og angst

Kontakt Esteria

Hypnose mod traumer, angst og fobier

- Bliv dine traumer og fobier kvit

Utroligt mange mennesker begrænses i hverdagen af forskellige traumer, fobier eller angst. Her kan en hypnose i mange tilfælde hjælpe dig med at bearbejde og fjerne det, du kæmper med. Under hypnosen vil vi gennem det ubevidste sind arbejde med dine specifikke problematikker, så vi via årsagen kan bearbejde udfordringen. Hypnosen vil altid basere sig på en grundig og afdækkende samtale, og sessionen er på ingen måde farlig. Gennem hele hypnosen vil du have kontrollen, og du vil når som helst kunne komme ud af trancen ved blot at åbne dine øjne.

Slip dit traume med hypnose

Et traume kan opstå ved mange hændelser. Det kan basere sig på en ulykke, et overfald, et dødsfald, krigsoplevelser eller noget helt andet. Uanset hvilket traume, du har, så kan hypnose hjælpe dig med at bearbejde det. Omsorgsfuldt fører jeg dig blidt tilbage til traumet, så du kan begynde at bearbejde det. Selvom du ikke husker oplevelsen, kan vi via det ubevidste sind nå tilbage til hvornår og hvad der skete, og herigennem kan vi fjerne traumet.

 

Bearbejd angsten med hypnose

Angst kan være lammende, begrænsende og påvirke din livskvalitet markant. Uanset hvilken type angst, du lider af, finder vi gennem hypnose frem til årsagen til angsten, så jeg kan hjælpe dig med at bearbejde og slippe den. I nogle tilfælde er det nødvendigt at dele bearbejdningen op i flere sessioner. Sommetider vil det ubevidste sind forsøge at fastholde dig i angsten grundet en positiv hensigt, og det vil vi ændre under hypnosen.

Helbred dine fobier med hypnose

Uanset hvilken fobi du har og hvordan den er opstået, kan den bearbejdes og fjernes med hypnose. Gennem hypnosen når vi ind til det ubevidste og finder frem til årsagen, som hjælper på vejen mod helbredelsen. Hvad end det drejer sig om araknofobi (edderkoppefobi), eksamensangst, højdeskræk eller tandlægefobi kan jeg gennem hypnose hjælpe dig. Hypnosen vil ske under trygge og rolige forhold, og du vil have kontrollen hele tiden.

Kontakt