Husrensning af spøgelser

Husrensning af spøgelser

Genopret roen i dit hjem

Få renset din bolig og fjernet negative energier

Hører du skridt selvom du er alene? Oplever du dufte du ikke kender? Føler du dig overvåget? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål så har du sikkert afdøde på besøg i dit hjem. Det kan også være du føler dig ekstra træt når du er hjemme, men ikke når du er ude hos andre. Det skyldes at de afdøde skal bruge energi for at "eksistere" og den trækker de hos dem de "bor" hos.
Hvis du oplever disse ting, så er en ting helt sikkert:

DU ER IKKE VED AT BLIVE SKØR
De fleste vil søge en fornuftig forklaring på fænomenerne hvilket er helt naturligt. Hvis den naturlige forklaring ikke slår til så er det du kontakter mig. Jeg tager dig altid seriøs uanset hvad du har oplevet.

Genopret roen i dit hjem

Jeg kan fjerne de afdøde og dermed skabe ro i dit hjem igen. De afdøde eller tidligere beboere i boligen kan have afsat dårlige eller negative energier. Dem kan jeg ikke fjerne/ændre men jeg har samarbejde med Arielle som er rigtig god til at ændre energier. Så vil du være helt sikker på ro i boligen med positive energier, så er det en fordel at få os begge ud på samme tid. Så sparer du også en ekstra udgift til kørsel.

I forbindelse med fjernelse af de afdøde kan det blive nødvendigt at lukke personer ned. Specielt personer som er meget åben eller meget sensitive kan et møde med de afdøde påvirke negativt. Vi kan lukke disse personer ned og evt. heale ved behov. Der kan forekomme ekstra betaling for disse ydelser.


Skal jeg hjælpe dig?
Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på min husrensning - med eller uden energiarbejde.
Jeg skal blot bruge din nøjagtige adresse og størrelsen af din bolig så vender jeg tilbage med et tilbud.
Vi kører på hele Sjælland.