Spirituel hypnose

Kontakt Esteria

Udvid din spiritualitet med spirituel hypnose

Har du en drøm om at komme i tættere kontakt med din spirituelle side? Ønsker du at møde din skytsengel eller spirituelle guide? Vil du gerne vide, hvor dine spirituelle evner ligger? Eller ønsker du at få tydet specielle spirituelle oplevelser? Så kan en spirituel hypnose være løsningen for dig. Der er intet farligt ved denne form for hypnose, og jeg benytter mig kun af den efter ønske fra dig. Spirituel hypnose er blandt andet forbundet med:

  • Ønske om regression
  • Indsigt i tidligere liv
  • Opløsning af selvstraf
  • Opløsning af karmiske aftaler
  • Sjælerejser
  • Drømmetydning

Hypnose og regression

Med regression går du tilbage i fortiden for at finde svar. Vores adfærd er nemlig baseret på fortiden, og vores ubevidste sind løser alle situationer ved at trække på værdier, erfaringer og overbevisninger. Derfor ved det ubevidste sind også, hvorfor det har skabt den adfærd, der måske ikke længere er hensigtsmæssig. Så snart du ved det, bliver det nemmere at ændre adfærden.

 

Hypnose og tidligere liv

Hvis du ønsker at lære dig selv bedre at kende, vil vide grunden til en bestemt adfærd, du har, gerne vil lære mere om dig selv eller blot er nysgerrig, så kan jeg på en tryg og sikker måde føre dig tilbage til et tidligere liv. Det kræver ingen forudsætninger, tager 1,5-2 timer og er helt ufarligt.

 

Hypnose og selvstraf

Hvis du i et tidligere liv har pålagt dig selv en straf, for eksempel at du ikke fortjener at have det godt, så vil dit sind gøre alt, hvad det overhovedet kan for at leve op til den aftale. Det betyder, at du saboterer det for dig selv, lige når det er ved at gå godt. Denne selvstraf, der ellers kan fortsætte gennem mange liv, er mulig at ophæve gennem spirituel hypnose.

 

Hypnose og karmiske aftaler

En karmisk aftale er en aftale, der er lavet i et tidligere liv, hvor et familiemedlem eksempelvis er blevet pålagt altid at passe på dig. Det kan være en belastning for dig, hvis personen hele tiden opsøger dig, især hvis vedkommende ikke er din familie i dette liv. Gennem spirituel hypnose kan en sådan aftale opløses og annulleres.

Sjælerejser i hypnose

Med en sjælerejse kan du få viden om dit liv mellem livene. For hvad laver sjælen egentlig mellem inkarnationerne? Ifølge den amerikanske hypnotisør Michael Newton bestemmer sjælen inden inkarnationen her på jorden, hvilke ting personen skal lære eller gennemgå i det kommende liv. Når vores krop er død og sjælen lever videre, kommer den til rådet, hvor det liv, man lige har forladt, bliver evalueret. Nåede man det man ville? Der er ingen fordømmelse og ingen løftede pegefingre, blot en konstatering. Med sjælerejser kan du derudover:

  • Finde din sjæls oprindelse
  • Møde din sjælegruppe - dem, du inkarnerer med gennem flere liv
  • Komme i Akasha-biblioteket (universets bibliotek) og få den viden, du mangler
  • Komme i klasseværelset og lære det, du skal bruge i næste liv

 

Hypnose og drømmetydning

Hvis du kan huske dine drømme, er der mulighed for at få dem tydet via hypnose. Skriv gerne dine drømme ned, og især hvis du vågner om natten, for du kan garanteret ikke huske dem, når du vågner igen senere. I drømmetydning med hypnose fokuserer du på alle elementer i drømmen: følelserne, personerne og så videre. På den måde kan drømmen tolkes, fordi du gennem hypnosen får adgang til det ubevidste sind. Det ubevidste sind ved, hvad drømmen betyder, og det bevidste sind ikke blander sig i hypnosen.

Kontakt