Om Torsten Nielsen

 

Om Torsten Nielsen

Manden bag Esteria

Clairvoyant, master hypnoterapeut og master NLP practitioner

I mere end 10 år har alternativ behandler Torsten Nielsen fra sin klinik hjulpet mange med både hypnose og clairvoyance. Han har fjernet mange spøgelser og afdøde energier fra folks hjem. Med 40 års erfaring på arbejdsmarkedet og mere end 10 års erfaring med hypnose er han godt rustet til at hjælpe dig med dine udfordringer.
Han arbejder også med spirituel hypnose samt tidligere liv og liv mellem livene.
Han har holdt mange foredrag - ikke for at overbevise folk om hvad de skal tro - men for at aflive en masse myter og misforståelser omkring hypnose, clairvoyance og den spirituelle verden.
Han har begge ben solidt plantet på jorden og bruger kun spirituel hypnose hvis det ønskes.

Torsten Nielsen

Udvalgte uddannelser:

2005: Reiki kursus, engleworkshop, kanalisering og husrensning.

Samme år startede jeg den 1 årige clairvoyanceuddannelse hos Joy Foundation, Frederiksberg. Inden afslutningen arbejdede jeg både med telefon-, mail- og personlig clairvoyance. 


Senere har jeg også arbejdet med platformsafdødekontakt og Tarotkort og været ansvarlig for en cirkel som arbejdede med clairvoyance. Disse ting har jeg dog ikke videreudviklet.


2007: Her startede jeg med grunduddannelsen i hypnoterapi og sluttede som master hypnoterapeut i 2009. Siden tog jeg overbygninger bl.a. tidligere liv, sjælerejser, familieopstilling, egostate og en del andre.

Derudover var jeg både vejleder og censor på Hypnoseskolen fra 2009-2016.

2015: Her tog jeg Psych-K uddannelse hos Rie Freja Ørnemark ved undervisning af Brunhild Hofmann, Tyskland