Om manden bag Esteria

Clairvoyant, masterhypnoterapeut & master NLP-practitioner

 

Bag Esteria står alternativ behandler Torsten Nielsen. I mere end 10 år har jeg fra min klinik arbejdet med hypnose, clairvoyance og husrensning for spøgelser og afdødes energier.

 

Selvom jeg arbejder spirituelt har jeg begge ben solidt plantet på jorden. Jeg har forståelse for og accepterer, at det ikke er alle, der tror på clairvoyance. Derfor gør jeg også en dyd ud af at fortælle om clairvoyance, eksempelvis ved foredrag, for at afmystificere det for dem, der tvivler.

 

Med næsten 40 års erfaring på arbejdsmarkedet og med mere end et årtis erfaring med hypnose og clairvoyance føler jeg mig godt rustet til at hjælpe dig med dine udfordringer. Jeg arbejder meget med spirituel hypnose og har altid været fascineret af tidligere liv, så det kan jeg naturligvis også tilbyde indsigt i.

 

Esteria v/ Torsten Nielsen i medierne

Sjællandske-BMIbrikken
Haslev-Posten-BMIbrikken
Haslev-posten
Næstved-bladet
Næstved-bladet
Finansforbundet
Sjællandske

Torsten Nielsen - Esteria, Skælskør

Udvalgte uddannelser

 

2005: Jeg startede min vej mod at blive alternativ behandler ved et Reiki-healingskursus, engleworkshop, kanalisering og andre kurser ved Center for Human Spirit, Brøndby Strand.

 

2005: Samme år tog jeg den etårige clairvoyance-uddannelse i Joy Foundation, Frederiksberg, og har siden uddannelsens afslutning arbejdet med både mail-, telefon- og personlig clairvoyance. Sidenhen har jeg også arbejdet med afdødekontakt, tarotkort og har også haft en cirkel for clairvoyantuddannede.

 

2007: Her påbegyndte jeg grunduddannelsen som hypnoterapeut og NLP-practitioner på hypnoseskolen.dk, og jeg afsluttede som masterhypnoterapeut og master NLP-practitioner i 2009. Siden da har jeg taget mange overbygninger, eksempelvis i spiritualitet, sjælerejser, familieopstilling, egostate, krop og sind og en stor vifte af forskellige teknikker. Jeg har derudover været både vejleder og censor på hypnoseskolen fra 2009-2016.

 

2018: Her tog jeg Psych-K hos Rie Freja Ørnemark med undervisning af Brunhild Hofmann, Tyskland.